X
Gratis frakt ved kjøp over 500krGratis frakt over 500,-
Søk
Filter
Lukk
Logg inn

Swarovski figurer

Vi har et stort utvalg av Swarovski-figurer. Som største forhandler av Swarovski-produkter i Norge kan vi tilby veldig gode priser, og i mars 2017 fikk vi egen Swarovski-avdeling i vår butikk i Nordre gate 9, Trondheim.
Swarovski figurer er uttrykk for håndverkets fortryllende skjønnhet og en hyllest til detaljene som bringer hver kreasjon til liv. Disse figurene er mesterlig skapt med bruk av Swarovski krystaller, som fanger og reflekterer lys på en enestående måte og skaper et magisk spill av farger og glans.
Hver Swarovski figur er et kunstverk i seg selv, nøye designet og håndlaget med enestående nøyaktighet. Fra dyr til symboler på kjærlighet, figurer av berømte filmkarakterer til abstrakte former, spenner Swarovski figurer over et bredt spekter av temaer og stiler. De utstråler en aura av eleganse og tidløs appell som gjør dem til perfekte gaver eller samleobjekter.
Swarovski figurer er ikke bare visuelt imponerende, men også bærere av følelser og betydning. Hver swarovski figur har en historie å fortelle.

Sorter etter
Trustpilot