X
Gratis frakt ved kjøp over 500krGratis frakt over 500,-
Søk
Filter
Lukk
Logg inn

Askvoll Haugrud

​ 

Hammerlunds Kunsthandel AS er et gammelt og veldrevet firma som ble startet i 1937. Tor Hammerlund startet opp virksomheten i Oslo. Han har selv designet og tegnet mange av produktene, som har egne symboler fra gammel tid. 

 1.juli 2003 kjøpte fam. Blakkisrud bedriften, som fikk navnet Hammerlunds Tinn AS.


Hammerlund Askvoll & Haugrud går helt tilbake til Hammerlund Kunsthandel, som ble etablert av kannestøper Tor Hammerlund i Bedriften ble i 2003 videreført av familien Blakkisrud, som nå ønsker å selge videre til nye og yngre krefter. Om virksomheten Hammerlund, Askvoll & Haugrud har spesialisert seg på tinn- og sølvprodukter av høy kvalitet, og eierskap og agentur til flere kjente varemerker. Artiklene er ettertraktede som eksklusive gaver til dåp, konfirmasjon og bryllup. Uttrykket spenner fra klassisk til moderne, mange av produktene er tidløse bruks- og interiørelementer som passer inn i hjem med fokus på stil og kvalitet. Bedriften er markedsledende på bunadskniver i tinn. I tillegg tilbyr de blant annet dekketallerkener, fat, boller, lysestaker, bestikk, suvenirer og julepynt. Som en naturlig utvikling har dagens eier gjort mindre oppkjøp og overtatt en større andel av markedsnisjen særlig relatert til sølv- og tinnprodukter. Firmaet selger sine produkter gjennom tre anerkjente merkevarer. Disse er Hammerlunds Tinn, Royal Selangor og Askvoll & Haugrud. 

 Produktene Sortimentet teller rundt 600 artikler. Produktene representerer ikke bare et tilbakeblikk i gamle stilarter, former og mønstre, men er også en videreføring av et historisk og ærverdig håndverk. Den vakre overflaten som særpreger kannestøper-tinn er resultat av mange års eksperimenter, og så nær det antikke forbilde som mulig. Tor Hammerlund har selv designet mange av objektene ofte med bruk av symboler fra gammel tid. Produktene fra Hammerlunds er i tinn og lages i Italia. Askvoll & Haugrud produseres i Portugal, og Royal Selangor i Malaysia. Sølvproduktene og spesialbestillinger til kniv lages i Norge av Sigmund Espeland på Årnes. Knivene produseres utelukkende i Norge, av en egen ansatt. 

https://www.hammerlund-askvoll-haugrud.com/

 

Trustpilot