X
Gratis frakt ved kjøp over 500krGratis frakt over 500,-
Søk
Filter
Lukk
Logg inn

Swarovski

Vi har et stort utvalg av Swarovski: Smykker, øredobber, armbånd, collier, ringer, figurer, accessories. Som største forhandler av Swarovski-produkter i Norge kan vi tilby veldig gode priser, og i mars 2017 fikk vi egen Swarovski-avdeling i vår butikk i Nordre gate 9, Trondheim.
Swarovski smykker er en strålende hyllest til blendende skjønnhet og eksepsjonell håndverk. Drevet av Swarovski-familiens stolte tradisjoner, er hvert smykke et mesterverk av presisjon og innovasjon. Med enestående krystaller som sentrale elementer, fanger Swarovski smykker lyset på en magisk måte og skaper et strålende spill av farger og refleksjoner.

Hvert Swarovski smykke er nøye designet for å fange essensen av eleganse og stil. Fra smykker til daglig bruk til mer storslåtte kreasjoner for spesielle anledninger, tilbyr Swarovski et bredt spekter av valgmuligheter som appellerer til ulike smaker og preferanser. Enten det er et delikat armbånd, en gnistrende halskjede eller øreringer som fanger oppmerksomheten, bringer Swarovski smykker et snev av luksus og raffinement til enhver anledning.

Sorter etter
Trustpilot